Kunst In Zicht

Meld je aan voor de Kunst in•Zicht nieuwsbrief.

Naam:

Email:

 

KERAMIEK

 

DECOUPAGE: ???

Werkwijze

Het blank houten voorwerp wordt door de bewoner wit geschilderd, dit is de ondergrond. Tijdens het drogen zoekt de creatief medewerkster samen met de bewoner naar afbeeldingen op de servetten. De uitgezochte afbeeldingen worden door de bewoner zorgvuldig uitgeknipt. Als de ondergrond droog is worden de afbeeldingen door de bewoner op het voorwerp gelegd. De creatief medewerkster en de bewoner komen samen tot een ontwerp. Wordt er een afbeelding aan toegevoegd of afgehaald. De bewoner lijmt de papieren afbeeldingen op het voorwerp. Als de lijm droog is wordt het voorwerp door de bewoner bewerkt met een parelmoer verflaag die zorgt voor een extra fraaie afwerking. Het voorwerp wordt in cellofaan kadoverpakking ingepakt en samen met de bewoner wordt een versiering op de verpakking uitgezocht en toegevoegd, bijvoorbeeld een mooi lint of stoffen versiering.??

Verkoop

??Als activiteit met de bewoners worden de artikelen 2 keer per maand verkocht op een braderie. De bewoners kunnen hierdoor op hun manier deelnemen aan de maatschappij en het is tevens een uitje.?De opbrengst wordt besteedt aan creatieve materialen en een gedeelte ervan aan uitjes zoals een bezoek aan een museum, pretpark of dierentuin.?In de Nieuwe Hoeven hebben we een vitrinekast met decoupage kado artikelen voor de verkoop. Mocht u in de buurt zijn schroom niet en kom eens kijken. Wij helpen u graag.

??Kadotip??

Zoekt u een mooi zelfgemaakt kado voor iemand of voor uzelf? Samen met onze bewoners maken wij voor u een mooi kado artikel. Zo heeft u een uniek kado en helpt u onze bewoners aan een zinvolle dagbesteding! Ook voor speciale gelegenheden kunnen kado artikelen gemaakt worden, bijvoorbeeld decoupage fotolijstjes.