Kunst In Zicht

Meld je aan voor de Kunst in•Zicht nieuwsbrief.

Naam:

Email:

 
 

KUNSTUITLEEN

 

In de afgelopen jaren hebben de bewoners veel kunstwerken gemaakt. Tot op heden zijn deze afbeeldingen gebruikt voor kunst- en wenskaarten. Gezien alle enthousiaste reacties willen we iedereen de kans geven om de kunstwerken (tijdelijk) aan de muur te hebben. Dit kan met de kunstuitleen.

We hebben een selectie gemaakt van kunstwerken die passen binnen de collectie voor de kunstuitleen. Alle werken zijn ingelijst met passé-partout en hebben de vaste afmeting van 50x70 cm. De collectie is erg wisselend, zowel qua gebruikte techniek als qua thema. Er is altijd wel een werk dat aansluit op uw wens of voorkeur.

Het is mogelijk om één kunstwerk per keer te huren maar u kunt ook terecht voor meerdere exemplaren. Er bestaan series die goed bij elkaar passen en zeer krachtig zijn wanneer deze gezamenlijk worden opgehangen.

Met de kunstuitleen van Kunst in.Zicht is het mogelijk om tijdelijk eigenaar te worden van kunst. Binnen de collectie is een uitgebreide keuze aan stijlen, kleuren en ontwerpen. Vanzelfsprekend kunt u ook na de verhuurperiode het kunstwerk aanschaffen.

De extra glans aan dit project is dat de opbrengst volledig wordt besteed aan welzijn voor korsakov-cliënten. U geeft met het huren van deze kunst niet alleen uw woning of kantoor maar ook het leven van de bewoners extra kleur.