Kunst In Zicht

Meld je aan voor de Kunst in•Zicht nieuwsbrief.

Naam:

Email:

 
 

KUNSTUITLEEN

 

Tarieven en voorwaarden

Kunstwerken worden in principe voor minimaal een half jaar verhuurd. Daarna kan de huurovereenkomst per de 1ste van de maand worden opgezegd. De maximale huurperiode is één jaar. Na dit jaar kunt u besluiten om het kunstwerk te kopen of om te ruilen voor een ander kunstwerk.

AANTAL SCHILDERIJEN                     

PRIJS PER SCHILDERIJ  
per jaar 

PRIJS PER SCHILDERIJ
per half jaar

1 schilderij

€ 60,--

€ 30,--

2 schilderijen

€ 55,--

€ 27,50

3 schilderijen

€ 45,--

€ 22,50

5 of meer schilderijen

€ 40,--

€ 20,--

 

Prijzen bij aanschaf 

Alle schilderijen kunnen direct of na de leenperiode van minimaal een half jaar worden aangekocht. De huurder heeft als eerste het recht om het geleende kunstwerk te kopen.

De aanschafprijs van een kunstwerk bedraagt € 100,-. Heeft u het schilderij geleend dan krijgt u een korting. Deze korting bedraagt 25% van het betaalde huurtarief.

Rekenvoorbeeld

U heeft één kunstwerk één jaar gehuurd. U wilt het kunstwerk kopen. De verkoopprijs bedraagt: €100- €15 (25%*€60) = €85.

Wanneer u het kunstwerk niet koopt maar een nieuw werk huurt, dan ontvangt u een waardebon ter waarde van 10% van het betaalde huurtarief van het laatste kunstwerk. Deze waardebon kunt u gebruiken voor de huur van het nieuwe kunstwerk of bijvoorbeeld voor de aanschaf van kunstwerken.

Bij sommige kunstwerken is gekozen voor een andere omlijsting. Hierdoor wijken de prijzen af ten opzichte van de reguliere werken. Wanneer dit van toepassing is dan wordt dit duidelijk aangegeven.