Kunst In Zicht

Meld je aan voor de Kunst in•Zicht nieuwsbrief.

Naam:

Email:

Nieuws

     24 november 2014
     Artistieke Kippen in de tuin

In de dagbesteding houtbewerking hebben een aantal bewoners van Dijkstaete, gewerkt aan een groep artistieke kippen.
De groep kippen, met kleurrijke haan en kuikentjes staat in de voortuin van de Nieuwe Hoeve, voor de receptie.

     03 september 2014
     GGZ markt 2014

Ook dit jaar was het een succesvolle dag voor Kunst in-Zicht op de GGZ-braderie te Rosmalen. Er zijn allerlei zelfgemaakte siervoorwerpen verkocht, gemaakt door de kunstenaars van Dijkstaete. En ook de kunstkaarten en onze nieuwe kleine cadeaukaartjes waren erg geliefd en goed verkocht. De bewoners van Dijkstaete hebben een heerlijk dagje uit gehad en lekker in het zonnetje kunnen wandelen over de braderie. Het smartlappenkoor Oss zorgde voor gezellige muziek. Natuurlijk hoort bij een uitje een versnapering; de bewoners konden heerlijk buiten, samen iets fris drinken en genieten van een snack.

     04 september 2013
     GGZ markt

Ook dit jaar was de GGZ markt te Rosmalen een groot succes. Het was een warme, zonnige dag met veel bezoekers. Voor de bewoners was het een gezellig uitje met muziek van het Smartlappenkoor Oss. Ook hebben de bewoners de verkoop van hun kunstwerken, in een mooie stand, meegemaakt, iets om trots op te zijn.

     13 februari 2013
     Kunstuitleen

De afdeling ICT van Raadhuislaan heeft de kunstuitleen verlengt. De nieuwe schilderijen zijn met een paar bewoners en collega's van de ICT afdeling opgehangen.